Möt Henric

”Det roligaste arbetet som psykolog är att omvandla forskningens resultat till hjälpsamma insatser för organisationer, grupper och individer.”

Jag är en psykolog som arbetar med behandling, utbildning, handledning ledarutveckling, grupputveckling och facilitering. 

Min drivkraft är att hjälpa till. Vare sig du söker hjälp för en arbetsgrupp, i din roll som chef, för din verksamhet eller om du brottas med psykisk ohälsa så kan du förvänta dig att ett samarbete med mig ska leda till att du blir hjälpt.

Jag har arbetat stor del av mitt yrkesliv inom företagshälsovård och sedan några år driver jag eget företag. Jag har mångårig erfarenhet av arbetslivets psykologi och som konsult inom organisationspsykologi. Jag är anlitad som handledare i organisationspsykologi på Linnéuniversitets psykologutbildning.

För mig är det viktigt att kunna erbjuda insatser förankrade i vetenskap. Därför har jag vidareutbildat mig i metoder såsom Lead Forward (ledarutveckling), Team Pro Workshop (grupputveckling), Unified Protocol och ACT (samtalsterapi). Det roligaste i arbetet som psykolog är att omvandla forskningens resultat till hjälpsamma insatser för organisationer, grupper och individer.

Jag har även skrivit en bok som heter Första steget – En praktisk guide till att leva det liv du vill som är en bok med övningar som riktar sig till dig brottas med psykisk ohälsa. Den har som mål att hjälpa dig göra konkreta förändringar i ditt liv.

Jag är också medlem i Sveriges Psykologförbund och Psykologföretagarna. Det innebär att jag förbinder mig att arbeta enligt de yrkesetiska principerna för psykologer i norden.

Skriv eller ring så pratar vi!